botons

He descobert una botiga molt guai al carrer Verdi, una mica més amunt de la Casa de Portugal i dels seus pastissets de Betlem reboníssims i just al costat del local de la Isabel, així que ara m'hi passo els dijous abans de flamenc i miro els feltres i totes les coses guais que tenen. Es diu Segueix-me el fil.

Fa un parell de setmanes vaig trobar-hi un estri per folrar botons. Em vaig emocionar molt i me'l vaig comprar, perquè les màquines per folrar botons són caríssimes i això era superassequible. La veritat és queden superbé:



El que passa és que per darrere em queden una mica enfonsats, i vull trobar la manera perquè la part que tanca em quedi més a ran del botón, em fa patir que quan hi cusi el feltre, el feltre s'enfonsi una miqueta. Idees? ;-)

Comentaris

libelula lilalula ha dit…
Comor? No entenc com hi vols cosir el feltre, polita. Per què s'hauria d'enfonsar? Vols folrar els botons amb feltre? O vols afegir els botons a un feltre?

No sé si ho estic entenent, però potser afegint-hi alguna coseta més gruixuda (un tros de feltre, mismamente) entre aquesta mena de tapa metàl·lica per on es cus el botó i la part folrada...

I quant costa aquesta coseta que t'has comprat? És que queden superbé, no?
Laura ha dit…
queden de superprofessional!!! el catxarret no va arribar a dos euros, i venia amb els tres botons. ara en tinc sis més per folrar. :-D

la idea és cosir un parell de flors molt senzilles a cada botó, una de cada color (que combinin amb l'estampat de la tela) i després convertir-ho en una agulla de pit. ooooh!!!
MaryMoon ha dit…
adreça adreça adreça

jo vull una màquina de forrar botons!!!!!

(Has vist els botons forrats de gespa del meu vestit??)
Laura ha dit…
síí!! eren molt monos!

mira, és aquí: http://segueix-meelfil.blogspot.com/
la mireia ha dit…
quins botons més bonics!!!!! A lo millor els reis en portes :-)
Laura ha dit…
ah... chi lo sa... ^-^