la manta de la Lídia!


El dia que la Raquel em va dir que estava embarassada va ser una tarda molt maca i molt divertida i de moltes felicitacions i de desitjar que fos una nena per fer-li diademes i clips i vestits. :-) Quan vaig arribar a casa, tota contenta i emocionada, vaig començar a pensar quin regal li voldria fer i vaig estar buscant patrons de mantetes al Ravelry. En vaig veure de molt boniques i molt precioses, però havia de ser conscient que seria una manta (mogollón de temps) i que jo no feia ni un any que feia punt (limitacions importants, que només sé fer dret i revés i o aprenc un punt nou i m'equivoco i desfaig, o poso el turbo i faig una manta!). Així que vaig optar per una minimanteta de punt d'arròs i anar fent, tu. Així podria seguir tenint vida social.



Al final només m'hi he estat tres mesos, però, clar, me l'he endut a tot arreu: a la pelu, al tren, a l'autobús els dies que vaig a oriental, al metro els dies que vaig a flamenc, a les pretaules i sobretaules familiars, als bars, a la plaça, a casa mirant El mentalista i The Big Bang Theory, a la feina per tricotar a l'hora del cafè... Oh, i he fet amics. Sobretot als bars i a la plaça. És el que té ser simpàtica amb la gent que et pregunta què fas. Oh, i una senyora de l'ascensor del transbordament del metro em va dir que li agradava molt com m'estava quedant el punt d'arròs. Fins i tot he agafat agilitat fent punt dreta al metro a quarts de vuit del matí. És que la llana és molt fineta (nota mental: o no faré mai més cap manta o triaré una llana per teixir amb agulles del 10!).



Llana: Baby Wool Color Shachenmayr nomotta (11 cabdells)
Agulles: circulars, del 3,5
Mida: 70 × 60 cm
 

Comentaris

Unknown ha dit…
ooh, per fi la veiem acabada!!! Molt xula, Laura!!!

Núria F.
Kelitxi ha dit…
La Lídia estarà molt calentona i abrigadeta amb aquesta manta tan bonica! Moltíssimes gràcies!!!
Laura ha dit…
Nena!!! A veure si la Lídia es digna a néixer d'una vegada!!! Tenim ganes de veure-li la carona!!!!
la mireia ha dit…
Superbonica!!! i a la resta no ens en fas una? :p
Laura ha dit…
Uf, de la vostra mida???
Unknown ha dit…
ostres Laura la Mireia sempre pidola ehh??? em recorda molt aquesta manteta a una de la meva iaia que va desapareixer en una mudança i va ser una gran perdua pe mi :( m´encanta!!!!!!!!!!
Laura ha dit…
jajajaja! La Mireia deu pensar que si cola, cola! ;-)
la mireia ha dit…
la mireia pensa que la manta és molt guai! i sí, si m'en fessis una, hauria de ser de la meva mida clar... :-)
Laura ha dit…
Clar que sí, tu demana!
frikimanualité ha dit…
Molt maca laura........ jo la vaig veure comencada...... segur que li ha encantat!! un peto i a veure si ens veiem un dia d aquests!!!!!! Per cert t enrecordes del pollito q et vaig encarregar???
Carolina ha dit…
osti nena 11 cabdeeeeells?! On vas a parar!!!! És molt bonica :)