It's time to cook!

El 29 de setembre farà un any que es va emetre l'últim episodi de Breaking Bad. Tot just fa un any, l'únic que sabia d'aquesta sèrie era que anava d'un profe d'institut que feia drogues amb un exalumne. Tothom en parlava molt bé, però no en sabia gaire més. Al cap de poc temps vaig mirar el primer capítol de la primera temporada i m'hi vaig enganxar de seguida. És un gust quan pots ventilar-te cinc temporades d'una sèrie en qüestió de mesos. Veure dos, tres i fins a quatre capítols seguits amb el Lorenzo fent run-run a la falda. ^-^

L'últim capítol de la sèrie em va semblar rodó, perfecte, el tancament d'un cercle. De cop em vaig adonar que enyoraria enormement el Walter i el Jesse, els Pollos Hermanos, els mexicans, el Gus, el Mike i tota la colla. Fins i tot l'estúpida de la Lydia i el Todd. Sé que tard o d'hora em tornaré a empassar tots els capítols d'una tirada, però, mentrestant, m'estic entretenint amb això:


És el Heisenberg en punt de creu! Vaig tenir la brillant idea de fer draps de cuina amb el retrat robot del Walter, pensant que havia tingut la millor idea del món i estranyant-me de com podia ser que a ningú se li hagués acudit abans una idea semblant, fins que em vaig il·luminar i vaig començar a remenar per la xarxa i comprovar el ventall de marxandatge que han fet els fans de la sèrie: taules de fusta de tallar amb el retrat del Walter serigrafiat, tasses, làmines, samarretes, davantals... Així que potser no sóc la més original, però m'ho estic passant de conya. 



De moment n'he fet dos i els he intercanviat per unes sidres. Un ha sigut un regal que he volgut fer i l'altre un regal que faran. Sembla que han agradat! A la llista per fer en tinc set més. Potser hauré de demanar ajuda als Reis per acabar-los tots!

Ara, tenir el Walter White a la cuina animant-te a "cuinar" fa cert respecte. 


             

Comentaris

Míriam ha dit…
M'encanta! És igualet, igualet!!!
T'ha quedat fantàstic!
Laura ha dit…
Gràcies, Míriam!
Unknown ha dit…
Aquests draps amb el Heisenberg són molt més molons que tot el merch de la sèrie :)