tarda de feltre amb la Marymoon! :-)

Fa un parell de setmanes la Marymoon va venir a casa i em va ensenyar a treballar el feltre que es mulla amb aigua i sabó. Ella m'havia advertit que requeria mooolta paciència, molta calma i molta força de braços. Feu-li cas, a la Marymoon, que diu coses ben certes!

La Nadia em va passar fa temps una web on hi ha revistes de manualitats de tota mena. Jo em vaig encapritxar d'un braçalet que vaig veure en aquesta revista, i com que sóc una mica tossuda, doncs el vaig voler fer. I res, després de dinar, amassa que amassaràs, vaig anar fent sota les instruccions de la Marymoon, que em va ajudar i em va arreglar el que anava fent jo. De fet, em vaig recordar de quan folràvem els llibres de petites, que quedaven plens de bombolles i la nostra mare ens deia a ma germana i a mi que els deixéssim reposar durant la nit, així les bombolles perdrien l'aire. I, clar, quan anàvem a dormir ella ho arreglava tot. Més mona... Doncs la Marymoon feia igual però sense amagar-se'n. ;-)

I ens va quedar així:



I mentre jo m'hi deixava l'esquena (m'ho vaig prendre tan seriosament que em vaig minilesionar), la Marymoon feia boletes de colors per a un collaret. Fins i tot va folrar dues boles de porexpan per partir-les després per la meitat i fer coses tan boniques com aquestes:

                       
Fer boletes no és gens fàcil, tampoc. I, molt important, si volem fer boletes iguals, més ens val preparar-nos el material abans de començar si no volem que ens quedi una boleta petita i una de grossa, que llavors no fan cap mena de conjunt i no et serveixen per fer arracades. Això a la Marymoon no li va passar, em va passar a mi. ;-)
                  

Comentaris

MaryMoon ha dit…
Ma MaryMoon té mala memòria i no recordava gaire com es feien les coses... i com que no vam mirar les instruccions del braçalet... sort que després amb les agulles tot s'arregla :)

Quan vulguis repetim!
libelula lilalula ha dit…
Uau. Quina currada, no?

Jejeje... M'ha fet gràcia, el que us deia la mare. :) Les mames molen molt!