moltes gràcies!

Pel meu aniversari, les nenes i el Santi em van regalar teles molt maques (de la Nadia), un llibre de manualitats i un supercabdell de llana amb les agulles corresponents per fer-me un coll. De moment, he tret partit de les teles per fer-me un munt de cistellets per tenir per casa (penseu que tots els que he fet fins ara els he regalat, no és que en tingui dos a cada metre quadrat del pis, tampoc :-P). 

Amb la pana de floretes me'n vaig fer un per a les llanes i un altre d'igual però més petit per a les agulles. A mi m'agrada molt com han quedat: 


Me'n volia fer un de rectangular per posar-hi coses. No sabia què, però sabia com el volia. Em va quedar completament diferent de com el volia perquè em pensava que havia après com funcionava el tema de les mides, però és obvi que no! ;-) Com que va quedar un tub mooolt llarg, l'única cosa que tenia a mà era el paper de seda que faig servir per embolicar els regals. I ara també hi tinc el paper per fer découpage. La tela és preciosa, és la dels gatets parisencs. 



I l'últim, el del líquid i les caixes de les lents, al bany. Amb més mixets. Com veieu, encara no m'havia quedat clar el tema de les mides ni les orientacions, perquè la idea era que els gatets quedessin drets, clar. 


Moltes gràcies per regal!!! :-)

                       

Comentaris

La Barrufeta ha dit…
Qué monu! :)
libelula lilalula ha dit…
Quina casa més maca, no? Tot endreçadet, ficat a les bossetes... :)
Laura ha dit…
Tí! I ple de pèls del Lorenzo, també! :-)
Kelitxi ha dit…
Que bonic tot! La funda del paper de seda ha quedat molt bé, sembla feta expressament!
la mireia ha dit…
ohhhhhhhh, i al lorenzo no li fas un cistellet de mininus perquè amagi el menjar? :p
Laura ha dit…
No l'amaga! Se'l menja tot!!