moltes gràcies! (II)

Com ja vaig dir aquí, les nenes i el Santi em van fer molts regals molt xulos perquè m'entretingués amb les meves manualitats. Aprofitant que la Nadia i l'Ari van organitzar una trobada craft a la teteria de l'Ari, hi vaig anar amb el cabdell i les agulles del 12 perquè la Nadia m'ensenyés a fer el coll de llana que té exposat a la botiga i que m'agrada tant (i que rep el nom de "cuello Carbonero" perquè es veu que la pàjara en portava un de semblant o d'igual en una foto, però jo no m'imagino la Carbonero fent mitja al sofà i mirant el Calleja, ni fent-li gorrets a l'Iker; jo sí que li faria un gorret a l'Iker). 

Va ser una tarda molt divertida: tes, pastes i cadascuna amb les seves cosetes. I una paciència infinita per part de la Nadia, la Irene (que em va muntar els punts) i l'Ari, que va trobar temps per desfer i refer el lloc on m'havia equivocat. Quan vaig arribar a casa vaig voler continuar, no fos cas que oblidés el punt. I res, mentre el Calleja s'enduia tot de gent a l'Everest, jo lluitava per acabar el coll sense que el Lorenzo em robés la llana. 

I així va quedar:Amb el solet que fa ara no el puc estrenar, però de seguida que torni el fred sortiré al carrer ben embolicada!
     

Comentaris

La Barrufeta ha dit…
Oooooooooooooooooh! No m'agrada gens l'hivern, però si vas així de guapa, segur que em començarà a agradar :-)
eledela ha dit…
Caram!!! xuliiisim!!!!!
I puc dir que jo el vaig veure començar!!!
Vam passar una tarda ben divertida, ho haurem de repetir, jo tinc moltes casetes que acabar...
Anònim ha dit…
perfecte
Nadia
la mireia ha dit…
a falta de iker, sempre ens pots fer cosetes a les teves fans :p
Laura ha dit…
Puc fer un minicoll a l'Iker que tinc a la minicadena... Hmmm... ;-)
la mireia ha dit…
o un maxicoll a la germana que tens a 10 minuts de casa :p