memory de la Hello Kitty

Fa molts mesos, molts, vaig entrar aquí i vaig descobrir un joc de memòria de roba. Me'n vaig enamorar al moment i vaig pensar que en faria un per a l'Aina per al dia en què fes dos anyets. Tenia mooolts mesos per pensar exactament com el volia fer: quines imatges hi posaria, com seria el fons, com el presentaria... Com que l'Aina és molt fan de la Hello Kitty, vaig buscar i remenar fins que vaig trobar una tela amb vinyetes de la Kitty menjant dolços: un flam, una magdalena, una galeta, un dònut i un pastisset. I em va semblar que encaixava perfectament amb el que volia fer. Vaig encarregar la tela en qüestió (aquí, per si a algú li interessa) i vaig deixar madurar la idea.
 



Vaig buscar una tela per fer de base que fos llisa, ja ve de sèrie força estampada, la Kitty, i no és qüestió de sobreestimular la nena. Primer vaig triar una tela rosa, però després em va semblar molt cridanera i la vaig canviar per una d'un to lila claret. I la Kitty ressalta més. I volem que la Kitty ressalti! A banda d'això, també he necessitat buata plana, entretela amb adhesiu a banda i banda i un retolador a l'aire. I els consells de la Nadia.


Com que les vinyetes vénen emmarcades per una línia vermella i se separen de la del costat per un minifons de color blanc, vaig tallar pel blanc, així mantenia el marc vermell intacte.


Vaig retirar el protector d'una de les bandes de l'entretela i vaig col·locar-hi totes les Kitties per planxar-les.


I després ja vaig poder retallar just pel límit del marc vermell, perquè havent planxat la tela a l'entretela ja no se'm desfilava i el podia mantenir sencer (que mones, no us vénen ganes de fer magdalenes o un pastís?). 


Vaig calcular quina mida havien de tenir les peces del joc, tenint en compte que les imatges de la Kitty no eren totes iguals. Les vaig definir de 9 × 9 cm i vaig dibuixar dues tires de cinc caselles a la tela lila, una mica més amples de la mida prevista per poder maniobrar bé. I, retirant el protector de l'altra banda adhesiva de l'entretela, vaig planxar les Kitties al damunt de la tela lila, una al centre de cada casella (sempre amb un full a sobre perquè no s'enganxi la planxa).


Aquí ja tinc les deu peces planxades.



Per evitar que la Kitty es desfili (pobrica!), vaig aplicar un sobrefilat al voltant de totes les peces.


I un cop fet, vaig dibuixar, dins les caselles que tenia delimitades, les línies per on havia de cosir cada peça (la línia del mig, la primera que havia fet, em va servir per separar les peces després amb les tisores de ziga-zaga). Algú que en sàpiga molt potser ho troba massa enrevessat, però a mi no se'm va acudir de cap altra manera (benvinguts són els consells, eh!).


Aplicant-hi a sota la buata plana i la tela lila que fa de revers de la peça, i fixant-ho tot amb agulles, vaig cosir per les línies que delimiten cada peça.


Em va quedar així pel davant:


I pel darrere:



Després, amb les tisores de ziga-zaga, les vaig separar i em van aparèixer la mena de raviolis encoixinats de Hello Kitty que heu vist al principi d'aquesta entrada. Vaig cosir un estoig amb el mateix estampat per guardar-les totes dins i em vaig plantar a casa l'Aina amb moltes ganes de fer-li el regal. I li va agradar molt! :-)
         

Comentaris

la mireia ha dit…
és mono!!!! tot i ser de la kitty...
No m'estranya que l'Aina estigui encantada!!!
libelula lilalula ha dit…
És una superpassada!
T'ha quedat realment bé, eh?

Quina supercrac que estàs feta.
emma ha dit…
Quina feinada!!! Realment van quedar súper bééééé!!!!! A l'Aina li encanten! Clar, que tot el que tingui la Kitty com a prota és èxit assegurat! T'he de dir, però, Laura, que el que més ha triumfat de les desenes de coses que els has fet ha estat les titelles de dit. Mira que fa temps, doncs encara hi juga!
Carolina ha dit…
Oh nena, si la valentina ho veiés es tornaria boja, que ella és una super fan de la Kitty. És molt preciós, és una molt bona idea i ha quedat molt i molt cute :)