faldilleta nova

Al Nepal també vaig comprar una tela vermella amb uns estampats molt monos i molt delicats de color blanc i marró, més blanc que marró, però marró també. I llavors vaig enredar ma mare (again!) per fer una altra faldilla. Vam triar un cotó fort de color marró, a conjunt amb els cerclets que té l'estampat de la tela vermella, que vindrien a ser com cèl·lules o dònuts allargats, i ens vam posar a treballar!


Pel davant és vermella, amb la cintura marró i uns botonets que m'hi he cosit per donar-hi un toc mono i bonic, com de nena maca. I pel darrere és marró, del mateix marró que la cintura, i tot queda com una única peça que m'ajusto i em lligo al costat amb unes cintes del primer estampat (i això fa que la pugui dur jo i també ma germana o l'Eva, que són més primes i també els valdria perquè se l'ajustarien a la seva mida). I m'agrada TANT! ^-^

Aquestes fotos fan una mica de vergonya, però així es pot veure com queda posada, que amb un penja-robes de l'H&M, com vaig fer amb la dels plecs d'hivern, doncs molt bé no queda. I les blogueres modernes ja ho fan això, però amb la roba que es compren a botigues vintage o modernes. 



La vaig estrenar el dia de la mona. Vaig fer una mona casolana, de crema cremada. M'agrada molt cremar la crema amb el cremador. La vaig decorar amb virutes de xocolata i la vaig portar a casa els papes tota orgullosa. A casa, des de fa dos anys, tenim un convidat especial el dia de la mona, però aquest any vaig tenir pressions perquè no el convidés. I jo això, a l'Iker, no li puc fer. Jutgeu vosaltres mateixes la mona, amb convidat i sense (sabreu quina foto és la meva i quina la de la Mireia), i no em digueu que amb l'Iker millora, i molt. 


També vaig pensar que seria bona idea lluir-la a la presentació que es va fer al Saló del Còmic de la pel·lícula Capa Caída. Tenia la il·lusió de trobar-m'hi el Magno vestit de Magno, i hauríem fet molt bon conjunt. Mireu-vos el tràiler de la pel·li, aquesta gent sap el que es fan!
       

Comentaris

la mireia ha dit…
una cèl·lula té forma de donut? igual el sheldon no hi estaria d'acord :-)

supermona la faldilla! i la mona "ambsense" iker, molt més mona :p
Laura ha dit…
De dònut no! De dònut allargat!!!
Vane ha dit…
Una faldilla molt xula!!!
Unknown ha dit…
faldilla muy chula, puedes pasar los patrones?
gracias!!!!
Laura ha dit…
Gracias! No tengo los patrones escaneados, lo siento!