el meu Nadal

Aquest any m'ha vingut molt de gust viure el Nadal: enviar felicitacions, decorar la casa, penjar una corona a la porta i fer-me un coll de ganxet de color plata per rebre la family el dia de Sant Esteve, perquè el Sant Esteve el fem a casa, amb el Lorenzo. I ell encantat, perquè sempre s'emporta algun tall de carn. 

A principis de desembre vaig fer les felicitacions: una primera tanda d'estrelles i flocs de neu de colors verd, vermell i blanc, i una segona tanda de flocs de neu de color blanc. Ara, el que m'ha fet més il·lusió de tot ha estat rebre les fotos dels llocs on les heu penjat a casa. Us ensenyo la del Juan i l'Àxel i la de la Noe:



I aquí la primera tanda de nadales, amb el Lorenzo cansat després de signar-les totes. ^-^



També he fet un pessebre de ganxet. La idea me la va donar la Mònica, em va comentar que a la web de Lanas y ovillos n'estaven penjant patrons i vaig voler fer el naixement. La Mireia tenia molta curiositat per veure els personatges per peces abans de cosir-los, així que no us espanteu amb la primera foto. Sembla que estiguin esquarterats, però no, no...



I, finalment, la corona d'avet i eucaliptus que he penjat a la porta. Aquest ha estat el segon intent, el primer va quedar molt desastrós!


Espero que hàgiu passat molt bones festes! A vosaltres també us ha agafat un rampell de decorar-ho tot? :-)
       

Comentaris

Miss LIJ ha dit…
Quina currada!! Molt maco i crafty... ;-) Feliç Any Nou!
la mireia ha dit…
quin nadal més handmade!!!!! :-)
libelula lilalula ha dit…
Quina passada, les figures del pessebre, no?
L'any que ve, el bou i la mula! I l'altre, l'àngel i els pastors. I després, els reis. I després, el caganer i les ovelletes que també caguen.
Laura ha dit…
Oh, no, el proper: el caganer!!! Quina bona idea m'has donat! :-)

Són molt grosses, les figures, Eva. Si les faig totes, hauré de buidar un prestatge sencer perquè m'hi càpiguen.
libelula lilalula ha dit…
Si són grosses les figures, al caganer li hauràs de fer una... ejem... barretina molt grossa, també.