faldilla de flamenc

Ja  fa un any que porto a classe la faldilla de flamenc que em vaig fer l'estiu passat amb l'ajuda de ma mare, és clar. És molt senzilleta: té un parell de pinces a la cintura i uns volants a baix de tot. Fer els volants de la faldilla és el que em va agradar més.



Al carrer de les Escoles, al barri del Clot, hi ha un mural dedicat a la Carmen Amaya. El van fer els artistes Btoy i Uriginal com a homenatge per commemorar els 50 anys de la mort de la Capitana. Feia temps que volia anar-lo a veure, i una tarda d'estiu, molt motivada i molt flipada, vaig enredar ma germana, em vaig posar la faldilla de flamenca i vam fer aquesta foto. Patíem per si seria un lloc molt concorregut, però no, només ens va veure algun curiós i prou. ;-)


Quan vaig comprar la tela en vaig comprar molta, moltíssima, perquè en principi la faldilla havia de tenir molt vol. A l'hora de tallar el patró ens vam equivocar i no el vam tallar com havia de ser, però igualment vam poder fer una faldilla ben maca i ben flamenca. La Bea em va comentar que amb la tela que m'havia sobrat em podia fer un mantó a conjunt, "así parecerá que lleves un vestido". I sí, em vaig fer el mantó a conjunt, amb un volantet més petitó que la faldilla. 

Avui reprenc les classes de flamenc, i amb moltes ganes. 

Comentaris

libelula lilalula ha dit…
La forma de la part de la cintura (no sé com es diu) queda molt mona. Així, més gruixudeta i arrapada que la resta, no?

Te la poses per les classes de dansa?
Laura ha dit…
Sí, la cintura queda agafada! La porto a classe, dissabte me la posaré per al xou. :-)