brusa de punt

Fa tot un just un any vaig anar a Londres per primera vegada. Entre les mil coses que vam visitar, vam anar a Liberty, com vaig explicar aquí, i em vaig firar. També vam veure el Brian May (quants cops ho he dit, ja?). Doncs bé, un any més tard, he acabat la brusa que m'he fet amb una de les teles que em vaig comprar allà.

Com que només em vaig endur un metre de tela i el senyor de la Liberty ja m'havia advertit que no me'n podria fer mànigues si no agafava més gènere, la idea inicial era fer el coll i els punys de la brusa a ganxet. Vaig provar diversos punts per als punys, però cap no em va convèncer. Afortunadament, els malabarismes amb els patrons em van permetre fer-me punys de tela, així que la idea del ganxet la vaig deixar només per al coll.


Per al coll de ganxet també em va costar decidir-me. Al final vaig opar per fer sèries de punt baix + cadeneta i, a la fila de dalt, fer cadeneta allà on tenia punt baix i fer punt baix allà on tenia cadeneta. I anar fent fins que vaig tenir l'alçada desitjada (dos cabdells de Katia panamà).


Amb aquests punys em vénen ganes de plantar-me a Libery perquè el senyor de la botiga vegi que sí, que al final em va arribar per fer-me mànigues. 




Les fotos les vam fer a la Gola del Ter. Mireu, mireu, és bonic.


     

Comentaris

Míriam ha dit…
La trobo espectacular! M'encanta! tant de bo sàpigues jo fer aquestes bruses!!!

Aprofito aquest comentari per dir-te que t'he "donat un premi" (Liebste Award) :)
Xicana ha dit…
Ja et pots dedicar a la moda! Aquesta brusa t'ha quedat molt bé i a més és molt maca.
Moltes felicitats.
Laura ha dit…
Gràcies, noies!
libelula lilalula ha dit…
Neeeeeeeeeeena! Que bonica!
Fa temps que l'havia vista, però t'ho volia comentar, perquè és de botiga total!

Quan tornis a London, no ho dubtis: li parles al senyor aquest de les fantàstiques mànigues que t'has fet amb la tela que ell no hauria sabut aprofitar.
:)
Laura ha dit…
Gràcies, Eva! Entre tu i jo, té una cagada als punys, però no l'he tret a la foto! ;-)
libelula lilalula ha dit…
Doncs en persona no es veu la cagada, tampoc, eh?
Et queda moníssima.