dos anys de papallones

Avui fa dos anys que la meva germana em va regalar un costurer amb coses bàsiques perquè li havia dit que volia provar de fer fermalls amb feltre. El primer que vaig fer va ser una papallona molt lletja amb uns colors molt mal triats que només va agradar a l'Eva. Van seguir-li un pingüí, un periquito i un Federik Freak. I a poc a poc li vaig anar agafant gustet a això de les manualitats tèxtils i a penjar-ho en un bloc de nom impronunciable (:-P), fins al punt que ja faig proves amb la màquina de cosir i ahir vaig començar un taller per aprendre a fer mitja. Ara, al costat del costurer de la meva germana, hi tinc capses amb retalls de teles, amb feltre de mil colors, amb buata, amb roba per fer peluixos, vetes, imperdibles, botons, puntes, perletes, boletes de colors, fils de brodar... Moltes d'aquestes coses les tinc de la meva àvia, i d'altres les he anat comprant. La pega és que tinc poc temps per posar-m'hi, també. I que quan m'hi poso he de perseguir el Lorenzo corrent per casa amb algun rodet de fil a la boca. ^-^

Aquest és el llaç que vaig fer per decorar la totebag que li vaig regalar a la Mireia.


I així és com queda la bossa amb el llacet incorporat (no va cosit, és un fermall, així que es pot enganxar on es vulgui).


Me'l va ensenyar a fer la Maria dissabte al taller de costura. Li vaig demanar si se li acudia alguna cosa per fer amb el viu blau que havia fet servir per decorar la bossa, i en un moment... tatxan!
   

Comentaris

Vane ha dit…
Moltes felicitats pels 2 anys!!! I més per sant!!! Encara que sigui perseguint el Lorenzo, ja és divertit posar-t'hi.. Has començat a fer mitja?? Quina enveja!!! Algun dia, quan tingui alguna cosa per fer un trueque, baixo per barna i me n'ensenyes!!!
Que passis un gran dia!!!
Laura ha dit…
gràcies, vane!!! :)

de moment sé fer el punt normal i del revès (avui ho he portat a la feina per practicar a l'hora de dinar, que si no me n'oblidaré i dimarts que ve hauré de tornar a començar, he, he).

fem trueque quan vulguis!!!
La Barrufeta ha dit…
Ets tota una manetes!!!!
la mireia ha dit…
ara podràs fer un minilorenzo de mitja!!!
Laura ha dit…
al bitxitu li faré una manta!!!