«La teva mama no va bé»

A casa se’ns han quedat moltes frases de quan el David i l’Anna eren petits. «¿Te caben todos a la boca?» m’ho va preguntar l’Anna un dia que em va veure a punt d’ingerir crusanets per esmorzar. El David, per exemple, t’ensenyava orgullós el cofre del tresor del vaixell pirata i et deia: «Mira, aquí hay pollo». Que monos! Ara són adolescents.

Un dia que van venir a berenar (l’Anna devia tenir tres o quatre anys), vam posar-nos a ballar i a fer el burro. Devíem triar una joia musical del moment (Follow the leader, crec, oh my god, sí). Com que teníem poc espai, la meva mare feia el mateix que nosaltres, però en la direcció oposada. Això va fer que la nena parés, em mirés i em digués: «La teva mama no va bé».


Doncs bé, ara, quan miro la foto dels elefantets i veig que n’hi ha un que va al seu rotllo, em ve al cap l’escena de ma mare, l’Anna i jo ballant al menjador de casa. 


Són semblats al que vaig fer l'any passat per a l'amic invisible amb les nenes del Sunny (aquí), amb lluentons i boletes que brillen, també.
              

Comentaris

la mireia ha dit…
jo també vaig pensar que n'hi havien del dret i del revés, però no vaig atrevir-me a dir-te res :-)
libelula lilalula ha dit…
Ai, que macos! M'agraden molt, aquests elefantets! :)
Fan molt bon rollete!
Laura ha dit…
n'hi ha quatre que van cap a la dreta i quatre que van cap a l'esquerra, però a la foto em fa gràcia. :-)

gràcies, xurriña!!!
Ciutadà K ha dit…
sí, donen bon rotllo ... a mi m'han fet pensar en el Libro de la Selva (de Disney) ... artista!

(que tinguis punt venda està super-guai! felicitats!)
Laura ha dit…
gràcies, xavier!!!