primera incursió al découpage

Per Nadal ma mare va rebre un lot molt mono dins una maleta de fusta molt gran i molt maca. De seguida me la vaig voler quedar pensant que podria guardar-hi coses. No sé ben bé el què, però segur que li trobo una utilitat tard o d'hora. La pega és que la maleta en qüestió té publicitat i m'interessaria tapar-la. Llavors vaig pensar que si aprenia com funciona la tècnica del découpage, podria folrar-la amb els papers que m'agradessin més i com em donés la gana, així que quan a Cromatismes van obrir el segon taller ara fa una setmana, m'hi vaig apuntar de pet.

Vam folrar una safata i un marc de fotos. La idea de la safata era reconvertir-la en joier, però a mi no m'acaba de barrufar. Amb la safata vam aprendre la tècnica dels "trossets", vam folrar cantonades, angles i nanses, que són una mica punyeteres de folrar. El marc de fotos em va semblar molt fàcil, al costat de la safata. Així com encara no tinc clar com acabo la safata, sí que se'm va acudir com acabar el marc. És molt petit i no sabia quina foto posar-hi, així que vaig provar com quedava amb un tros de la tela que em van regalar les nenes i el Santi per l'aniversari, aquella dels gats parisencs (i ara veig que la podria haver planxat una mica, però bueno...). I ho vaig decorar amb la cinta i la floreta. 


Tot molt nyonyo, la veritat, però m'agrada com queda. I ja tremolo perquè això del découpage m'ha agradat. Si és que no hi ha temps per tot...! Ara he de pensar com folrar la maleta!!
        



Comentaris

la mireia ha dit…
què és la novia del lorenzo la del marc? :p
Silvia ha dit…
Això és el que te probar coses noves, que t'agrada, t'aficiona i ja estar ja hi has caigut,... si a mi m'hem passa el mateix. Molt bonic el marc.
Laura ha dit…
Sí, sí, això és un no parar... Gràcies, Sílvia!!!
libelula lilalula ha dit…
Ai, doncs a mi m'agrada molt! No ha quedat nyonyo!
Ah! I ja he vist l'apartat "biblio". ;)
libelula lilalula ha dit…
Sí! Jo vull veure el del gosset i el que es titula "Felties",amb un nino a dins d'una tassa. :)
Me'ls ensenyaràs?

Per cert, ja t'hi cap tot, a casa? Mira que hauràs de posar una altra prestatgeria, d'aquí poc...
Laura ha dit…
I tant que te'ls ensenyaré!!! Hauré de mudar-me a un pis més gran... ;-)