la bossa amb nanses de la Mireia

No sé com fer les fotos de les bosses. S'accepten suggeriments! He pensat que ja heu vist moltes vegades el mànec de la porta del menjador, així que ara us ensenyo el racó del potus i la làmpada de peu de l'Ikea, aquella que devem tenir gairebé tots, oi?


Aquesta bossa la tenia cosida des de fa molt, perquè el sant de la Mireia és al setembre (nosaltres celebrem el sant perquè ens agrada fer-nos regals), i des de fa dos anys he agafat el costum de regalar-li alguna cosa feta per mi i alguna cosa comprada. Ara no qüestionaré si la Mireia rep massa regals per part meva, que potser seria el cas, he, he, sinó que us ensenyo la bossa que li vaig regalar diumenge passat, que ja vaig poder acabar perquè em faltaven les nanses. La tela la va triar ella aquest estiu quan vam anar de vacances, així que ara pot presumir de bossa de nanses amb tela portada directament des del Nepal. :-)
   

Comentaris

la mireia ha dit…
què guai! què guai! una entrada amb el meu nom :-)
i per cert, vols dir que ets la indicada per dir que rebo massa regals???? :p
Laura ha dit…
jijijijiji... ^-^
libelula lilalula ha dit…
Oh! Ara la Mireia podrà fardar quan vegi al Ryan, dient-li que ella té una bossa superxula feta per la Laura i ell no. :D

Suggeriment 1: pots fer un "Lorenzo de la Metro" (Goldwyn Mayer, se sobreentén).
Suggeriment 2: Hi cap, pel cap (d'una persona)? Per si te'l volies/podies posar de collaret...
Suggeriment 3: amb el Playmòbil aquell viajante. Si penses abans com fer la foto, pot semblar que simplement la bossa és molt gran perquè està més a prop de l'espectador i tal...
Emmm... Seguiré pensant suggeriments.
:)

Laura ha dit…
Oh! Però si ma germana es troba el Gosling pel carrer potser l'última cosa que li ve al cap és la bossa amb nanses!!! Jo em desconcentraria molt, eh!!!

Crec que les nanses no hi caben, pel cap. Almenys pel meu, perquè tinc un cap gros. El tema Lorenzo de la Metro el puc estudiar... Hmmm... pobret! ;-) Però quedaria moníssim, sí.

Lo del clic ho deixo per a ma germana, a veure què se li acut.

Gràcies pels suggeriments, molt pràctics tots! M'agrada perquè tots ells se centren, sobretot, a destacar la bossa. ;-)