Bohème d'Hiver i Festivalet

Ahir vaig tenir un matí força atrafegat, però finalment vaig trobar el temps de passar a saludar la Teresa d'Ovejita Be! al Boheme d'Hiver i endur-me les dues ovelletes que li havia encarregat a la seva botiga d'Artesanio, i que són molt mones (me les van donar cadascuna amb el seu paquetet, eh, però l'ànsia d'obrir-ne un i estrenar-lo fan que ara només conservi una ovelleta empaquetada). 


I vaig entrar un moment també al Festivalet. Hi havia molta gent, massa i tot, i amb prou feines podies xafardejar les paradetes, però o tinc un ull clínic o ahir tenia el dia compulsiu (o totes dues coses, tot i que jo m'inclino més per la segona). 


La samarreta és de Sietedelonce, feia temps que seguia la web i veia tot el que feia la Nadia, que a parer meu té un estil molt delicat. A l'estand del costat hi havia la Leire d'Ameskeria, amb uns penjolls molt fins, no me'n vaig poder estar i vaig triar un penjoll que em fes conjunt amb la samarreta tan bonica que acabava de comprar. 

A l'apartat de material, menys concorregut, vaig posar cara als nois de Mr. Wonderful i em vaig firar amb una troca de malabrigo de la botiga All you knit is love, que només pel nom que tenen ja tenia ganes de comprar-los alguna cosa. ^-^ El cabdell de corda juraria que el vaig comprar a l'estand de Duduá, però no ho acabo de tenir clar... Malament! 

Ara no veig l'hora d'estrenar la samarreta i d'acabar tots els regals de Reis per poder començar a donar forma a la llana i la corda. :)
          

Comentaris

la mireia ha dit…
sembla que ja han arribat els reis! ;-)
libelula lilalula ha dit…
Clar, és que la Laura s'ha portat molt bé. :)