el coll de llana de la Mireia

La Mireia també va tenir regalet handmade! Els Reis van agafar la troca que vaig comprar a All you knit is love el dia que vaig anar al Festivalet i en un parell d'hores el van tenir fet (amb l'ajuda inestimable del Lorenzo, clar, que per donar-te ànims el que fa és que se t'adorm a la falda i es queda tan panxo). 


I aquí el coll embolicat al meu model de colls i bufandes. És una escultura d'un gat feta per l'artista Gat Gat, la van sortejar en un concert benèfic del Jardinet dels gats i em va tocar. :-)


He fet servir una troca de llana Rasta de Malabrigoyarn (412 Teal Feather) i unes agulles rectes del 12. La llana és molt molt bonica, la foto no li fa justícia. Si entreu al web de la marca la veureu millor. I és supersuau, llana pura Merino.
    

Comentaris

Núria Florit ha dit…
m'encanta!!!!!!
la mireia ha dit…
i posat queda molt bonic :-)
libelula lilalula ha dit…
Ooooooooooooh! Quina llana més superxula! M'agrada molt el color i sembla molt suaveta. I el nom mola! Rasta! XDD
Perquè és el nom, no?

Al final, ja he vist que la meva proposta de fer un gat de la Metro per mostrar les bufandes i els colls no era tan extravagant... ;)
Laura ha dit…
Sí, sí, és el nom... Ja ho veus, accepto propostes i en faig cas!! ;-)
Unknown ha dit…
jo l´h vist posat i llueix molt, Laura ets una artista ;)
Laura ha dit…
Gràcies, Marta!
Anònim ha dit…
Així que tu també saps el que és bo! Un coll amb Malabrigo! oooh quina delícia! Felicitats pel teu blog! I gràcies per haver passat pel meu! Muua!