la bufanda del papa

A casa els reis han sigut handmade gairebé al cent per cent. Em venia molt de gust fer alguna cosa per a mon pare, perquè a ma germana i ma mare els he anat fent fermalls o bosses, però a ell res de res. I se'm va acudir que li podia fer una bufanda, ara que he après a fer mitja.


Tenia uns quants cabdells de la llana Katia Perú de color gris que vaig comprar l'any passat i em va semblar un color encertat per a ell, així que m'hi vaig posar amb la calma i moooltes temporades de The Big Bang Theory. El model del punt el vaig treure d'un llibre que em va donar ma mare i que tenim a casa des que la Mireia i jo érem ben petites (podeu imaginar-vos l'estil de les fotografies, una joia!) i que vindria a ser un canalé en diagonal.


He fet servir quatre cabdells de llana amb agulles del 6,5 i la bufanda ha acabat mesurant quasi quasi dos metres, així que es podrà embolicar el coll ben embolicat per no passar fred!

Ara a veure qui és el guapo que explica al Lorenzo que ha de buscar un altre lloc on dormir... ;-)

Comentaris

la mireia ha dit…
igual està gelós perquè també vol una bufanda el bitxitu!!!
Laura ha dit…
Se'm gira feina, doncs!
Núria Florit ha dit…
T'ha quedat xulíssima!!
Ciutadà K ha dit…
Oh! què xula ... jo crec que n'hauries d'haver fet una altra i aquesta deixar-li per al 'Loren' ... jejejeje :P

artista!!
libelula lilalula ha dit…
Ooooooooooooh... Coseta! Que muniiiic, ell, tot adormidet...

Com cuides la família, eh? Ben abrigadets tots, sí senyora!

D'aquesta bufanda, m'agrada especialment el punt que has fet servir. No en tinc ni guarra, si és més fàcil o més difícil que els altres, però em sembla preciós. Com a mínim, a la foto m'agrada molt com ha quedat.
Laura ha dit…
Merci, guapa! :-*

El punt és ben simple: dret, dret, revés, revés i a la fila següent en corro un. No et sabria dir quina ha sigut més fàcil o difícil de fer, però aquesta sí que és la que he trigat més temps a acabar!
libelula lilalula ha dit…
Com si ballessis la Yenka, doncs, no?
Laura ha dit…
Oh, m'agrada perquè m'entens taaaaaaaaaaan bé! ;-)