coll de cotó per a la primavera

L'any passat vaig veure aquest patró i em va agradar molt des del primer moment. Molt. La botiga The Purl Bee sempre penja tutorials i idees que vénen ganes de posar en pràctica de manera immediata, almenys a mi. Vaig pensar que podria comprar fils aquí per fer aquest coll, perquè els que venien ells em semblaven molt cars, però no acabava de trobar res que em fes el pes. No perquè aquí no hi hagi fils i cotons macos, sinó perquè ja se m'havia ficat al cap que volia fer aquell sí o sí. 

Al cap d'un temps vaig comprar el material, però llavors ja venia el fred i em venia més de gust teixir llana. A més, em vaig posar a fer LA manta, i la manta era incompatible amb aquest coll. ;-)

M'hi vaig posar just abans de Setmana Santa, i al principi em va costar molt acostumar-me al cotó perquè se m'enredava constantment. I el fil setinat també era una mica difícil. Les primeres voltes em van quedar sospitosament estranyes, i fins que no en vaig haver fet unes quantes, allò no va començar a agafar forma. Però m'era igual perquè per fi estava fent el coll que m'agradava tant. 

Llavors vaig anar a la vall d'Echo, i mentre descansàvem de les excursions, teixia mentre la Paqui em parlava dels seus nebots. I les dues la mar de contentes. La cosa és que com que els fils se m'embolicaven més que la llana, no em resultava còmode portar la labor amunt i avall, així que la feia a casa, a estones, o a les sobretaules familiars. 

La vaig acabar fa cosa d'un mes, quan va rebrotar una mica el fred, i la vaig estrenar tota contenta. Ara fa massa calor per portar-la, així que la guardaré per a la tardor o per a la primavera vinent. A l'enllaç de més amunt hi ha el tutorial per fer-lo, però, vaja, és ben fàcil. 





Comentaris

Núria f. ha dit…
oooh! ja l'has acabat? t'ha quedat xulíssim!!!
libelula lilalula ha dit…
La tela sembla la mar de suaveta.
Laura ha dit…
Ho és, ho és! Oh, i si veiessis la llana que m'ha regalat la Mireia per a l'hivern... OH!!!