faldilla amb plecs

A la darrera excursió a Nunoya vaig comprar una tela grisa molt mona amb unes siluetes femenines estil anys 20. Moníssima! Vaig tenir claríssim que allò s'havia de convertir en una faldilla de totes totes. Però, és clar, era un fat quarter, i les mides d'aquestes peces no arriben per a una faldilla, o almenys per a una faldilla de la meva mida, així que vaig tornar a enredar la meva mare. Se'ns va acudir combinar-la amb un altre color. La idea inicial era buscar un gris fosc, com el gris més fosc de la tela, però no em vam trobar cap que ens fes el pes. Com que entre les siluetes hi ha floretes taronges molt petitones, vam optar per agafar una tela d'aquell mateix taronja i intercalar-hi plecs fets amb la tela grisa.


La base, doncs, era taronja. Els plecs quedarien relativament amagats i es veurien quan caminés, que seria quan s'obririen. A la cintura vam posar un ribet de la mateixa tela per recuperar el to gris una mica més amunt i evitar que el taronja ho acaparés tot. 

Aquesta vegada m'he dedicat a preparar punts fluixos, embastar i fer alguna costura a màquina, però com que era millor que les costures que marquen i amaguen els plecs quedessin rectíssimes, tots els acabats els va fer la meva mare, que en sap molt més i té molta més traça.


:-)



Comentaris

chispi ha dit…
Pero quina traça que teniu!!!! M'agrada molt perquè aquesta faldilla fa estiu i es molt original.
chispi ha dit…
Pero quina traça que teniu!!!! M'agrada molt perquè aquesta faldilla fa estiu i es molt original.
Unknown ha dit…
Aquesta faldilla m'encanta!!!
Laura ha dit…
Va quedar molt xula!!