necesser de festival :-)

El mes de juny és el mes dels festivals de dansa. I mola molt: els assajos d'última hora, els nervis de no recordar si fem la volta cap a la dreta o cap a l'esquerra, les proves de vestuari, l'alarma al mòbil per no descuidar-nos els imperdibles... i el maquillatge! Amb la quantitat d'espectacles de dansa que hem fet, ja hauria de tenir controlat el tema del maquillatge, però encara m'asseguro de tenir ben a la vora algú que sàpiga maquillar molt bé els ulls i sàpiga corregir els meus intents frustrats de ratlles i ombres. 

Fins ara portava sempre el poc maquillatge que tinc en una bossa de plàstic, i això no pot ésser, que diria la Gessamí. ;-) Enguany vaig agafar un tutorial del llibre Labores decorativas para la casa, de la Tilda, que em van regalar les nenes i el Santi pel meu aniversari ara fa un parell d'anys. He fet un necesser petitó, però la mar de pràctic, i que podré aprofitar per substituir el necesser que portava a la bossa fins ara.A la foto hi ha el modelet de dansa oriental. Vam ballar amb vel i, miracle, no se'ns va enredar en cap moment! Ara, la propera cosa que vull cosir per a un festival és una faldilla de flamenc. Idees de patrons? ;-)

           

Comentaris

la mireia ha dit…
i has d efer un necesser diferent per cada festival? :p
Silvia ha dit…
Quina roba més bonica, m'agrada molt.
Petons
Laura ha dit…
Sí, Sílvia, és molt bonica!! La vaig comprar a la botiga de la Nadia fa un temps.

Mireia!!! No faré un necesser per festival!!! El que és d'oriental és el modelet de sota. Clar, com que no vas venir a veure'm... :-P