samarreta amb coll drapat

Abans de les vacances vaig posar-me en contacte amb la Gema per demanar-li el patró de la samarreta amb coll drapat. Em va semblar que no era gaire complicada de fer i que m'hi podria posar quan tornéssim del viatge. La roba la vaig anar a comprar abans, però, així ja la tindria. També en vaig comprar per a ma germana, i molta roba per a dues idees més. 

Vam anar a Ribes i Casals i ens va atendre una dona molt maca que ja ens ha atès més d'una vegada, i llavors no em va fer tanta vergonya intentar satisfer la curiositat que teníem al grup del whatsapp amb la Marta i la Mireia: m'hi trobaré la Juampe, que sovint porta bosses d'aquesta botiga quan va a ca l'Alaska i el Mario? L'hi vaig preguntar a la dependenta si hi anava sovint i em va explicar que la Juampe hi envia el modista, que ell no hi va gairebé mai, tot i que sembla que sí que és client habitual i que és la mar de maco. Curiositat satisfeta. :-)

I aquí la samarreta, que vam fer en un parell de tardes perquè, realment, és força fàcil de fer, i l'explicació, si t'hi poses amb calma, està prou ben detallada. 


La meva és de color malva i la de la Mireia és de color lila fosquet. Cadascuna es manté fidel a la seva gamma. Això de poder-se fer roba mola molt. ^-^
          


Comentaris

la mireia ha dit…
I això de que et facin roba mola molt també :-)
libelula lilalula ha dit…
Oh! Que bonica! M'agrada molt i molt!
Quin goig que fa, nena. Et queda super bé, eh?
Laura ha dit…
Gràcies, Eva!!! Amb la calor que fa encara la podré portar uns quants dies més!