Breakfast with Eddie Vedder

El regal d'aniversari de la Cristina tenia títol, perquè un dia la Cristina em va dir: "Eddie Vedder es para mí lo que Luis Tosar es para ti".

La foto és robada de l'Instagram de la Cristina!

En realitat m'hauria molat fer-li això, a la Cristina, però m'hi hauria deixat la vista i ja no li hauria pogut fer més regals mai més. De tota manera, comparteixo el patró amb vosaltres per si hi ha algú agosarat que tingui ganes de fer l'Eddie Vedder en punt de creu per a la Cristina. Jo finalment vaig optar per una cosa més senzilleta: l'alvocat del seu disc Pearl Jam. Li vaig comprar una tassa de conjunt i, apa, un bon kit d'esmorzar!

I ja que parlem del Tosar i el Vedder, aprofito per ensenyar-vos aquest vídeo, que per aquí lloem poc el Tosar, i això no pot ser:

      


Comentaris

libelula lilalula ha dit…
Ostres! Realment hi ha algú que fa cares de gent en punt de creu? Estan molt i molt currades, les de la pàgina que enllaces.

I, tot i que hauria estat espectacular com a regal, volem que segueixis fent cosetes i penjant-les al bloc! :)
Laura ha dit…
Ja, la gent s'ho curra molt! Jo tinc l'esperança que algun dia algú faci un patró de la cara del Tosar.
Miss LIJ ha dit…
Està molt lograt. Xulo!
Unknown ha dit…
Aiaiai que no havia vist aquesta entrada dedicada a mi! Va ser un regalazo, em va fer molta molta il·lusió. No faig esmorzars amb el tovalló, perquè no vull que tingui taques ni arrugues, però el tinc en un lloc especial. El vídeo del Tosar és sublime.