Ganchitos

Vaig descobrir el web de Ganchitos a través de la pàgina de la Leire (Ameskeria). M'agrada molt el blog d'aquesta noia, i també la segueixo a Instagram perquè m'encanten les fotografies que fa, tant si són de les seves labors com de la roda d'una bicicleta. 

Les primeres coses que vaig fer amb ganxet van ser amigurumis d'animals, que sempre m'havien semblat taaan monos, tots rodonets, amb ulls i potes i orelles. N'he fet molt poquets perquè em fa molta mandra tancar-los (no en sé prou i no m'hi poso, tampoc), i perquè he provat de fer altres coses amb ganxet que m'han agradat més, com els granny squares per fer-me una dia una supermanta i que el Lorenzo l'ompli de pèls. 

Llavors va aparèixer Ganchitos amb la seva escola de ganxet, i vaig trobar que aquestes tres noies havien fet una feina excel·lent: idees originals, divertides i alegres, fotos precioses, i una publicació temàtica per fer labors i anar a fer un pícnic. Amb el ganxet vaig lenta, m'hi poso molt de tant en tant, em costa trobar projectes que m'enganxin, però fa força temps que tinc el primer número de Ganchitos imprès a casa, sencer, per anar provant i practicant. De moment, ara he començat amb la garlanda de fruites. No tinc pressa, però ho vull fer tot! ^-^



L'altre dia van avançar el lloc on han fet les fotos per al segon número de la revista... Vull que la tregin JA!
 

Comentaris

la mireia ha dit…
oh! amb això sí avances! :p
libelula lilalula ha dit…
I la garlanda de fruites tindrà totes les fruites de color rosa???
Laura ha dit…
Una llimona rosa, un kiwi rosa, una taronja rosa, una móra rosa... Sí, bona idea!!!
libelula lilalula ha dit…
Jejeje... Què faries sense mi, xiqueta...?
Laura ha dit…
M'avorriria molt sense tu, Eva. Això és així.