en dansa

Últimament el cap em bull amb idees. Ja només en matèria de labors, tinc mil projectes al cap. Això, sumat al que no són labors, em farà parar boja. ;-)

M'ha anat bé parar-me a pensar què tinc entre mans per poder-me centrar. Us ho ensenyo?


Això és un fulard. La tela la vaig comprar a la liquidació d'estocs de les noies de Touchemoa. Va ser molt difícil triar entre tanta meravella! La idea del fulard la vaig treure d'aquí. Em va fer molta enveja el mocador amb serrell que es va fer aquesta noia, i he volgut fer-me'n un d'aquest estil.



Això és una flipada meva. Ara m'ha agafat per fer dissenys (!) de samarretes i faldilles. Jo, que no havia dibuixat en la vida i que com a molt feia songokus com em va ensenyar el David, un dia em vaig sorprendre amb un llapis a la mà fent esbossos de com volia fer-me una samarreta. Li vaig pujar la idea a ma mare i, amb calma, vam treure el patró del que jo havia pensat. Ara ho tinc una mica més avançat que a la foto, això que veieu amb punts fluixos ja ho tinc cosit a màquina i ha quedat prou mono. Encara falta, però ho tenim encarrilat! La roba de punt lila la tinc de l'any passat, de quan vam fer les samarretes amb escot drapat. Aquest color era el de la samarreta de la Mireia, i la tela de flors és, també, de Tochemoa. Me'n vaig fer un fulard i, amb el que em va sobrar, em faig una samarreta molona. :-)



Això és una altra flipada: un vestit! També està una mica més avançat que a la foto, però poc més. La idea era un vestit amb serrell, també, però al final acabarà sent un vestit de flors amb el llom i les vores de color coral. A veure què en surt... Ho planxaré abans, eh! Les teles, també, de Touchemoa.



Sabíeu que l'Íñigo Montoya i el Saul de Homeland són la mateixa persona?? D'aquí podeu descarregar-vos aquest patró de manera gratuïta. Jo me'n faré un agafador de cuina.



Als migdies ve de gust tricotar al solet. Ara la mostra ja la tinc acabada, de seguida que pugui muntaré els punts i a veure si me'n sortiré! Aquest color taronja és molt viu i bonic!


D'aquí en sortirà un altre agafador de cuina, però no per a mi, eh! Sabíeu que Capa caída s'ha projectat a Cannes



It's time to cook! I això per a un drap de cuina, què...? ;-)

No deixeu que comenci res més fins que no tingui tot això acabat, sisplau!

Comentaris

Silvia T. Clarasó ha dit…
Que xulo tot!!! quines manetes fas coses molt guays, petons!
Laura ha dit…
Gràcies, Silvia!!
libelula lilalula ha dit…
Que bonic, veure com t'ha quedat tot el que tenies pensat fer. :) Deus estar d'un orgullós de tu mateixa, no?
:)
Laura ha dit…
Sip!

Encara no he fet el Magno, i el jersei de punt l'he acabat desfent perquè no m'agradava. El vestit no m'ha convençut i no crec que me'l posi gaire, però estic molt contenta, sip! :-)