superdavantals

Ja fa temps que, uns quants dies abans de la nit de Reis, ses majestats van venint a estones per casa i entre tots quatre preparem alguns regalets. Enguany, mentre uns érem a la cuina preparant les carxofes en conserva que vaig aprendre a fer amb la Rosamary, els altres tallaven davantals i els cosien un viu. Però no uns davantals normals i corrents, no: davantals de superherois!

D'una banda, del Batman (del Batman del George Pérez, que és un dels millors Batmans que podia triar, es veu):


I de l'altra, d'un munt de superherois de Marvel. Un de gran i un de petit, perquè els destinataris se'ls posin per fer magdalenes amb papers de pirata. El kit complet, vaja. :-)



La Mireia ja ha estrenat el seu!


Amb els Reis vam fer més cosetes, no gaires, però alguna més que ja us aniré ensenyant. És divertit tenir-los per casa. Quan cosim i cuinem, escoltem The Quireboys i Antònia Font i, per descansar, seiem tots al sofà i mirem capítols de Modern Family. El Lorenzo juga a amagar-se sota les capes i els mossega els turmells. ;-)

Comentaris

Anònim ha dit…
Molt chulos!! D'on vas treure les teles? Són molt maques
Laura ha dit…
Hola!

Gràcies! :-) Les teles les vaig comprar a Etsy, l'any passat vaig trobar molta oferta de superherois de Marvel i del Batman. Dóna-hi un con d'ull, segur que trobes algun model que t'agradi.