Bruna i Julieta

Fa una setmana, la Teresa Maria i jo vam quedar amb l'Anna i el Gabriel per conèixer la Bruna i la Julieta, que van néixer ara farà un mes. Són molt boniques! I l'Anna està molt guapa i recuperada. Durant la tarda, les nenes van dormir bastant i també van menjar (jo vaig donar el berenar a la Julieta, he, he). L'Alícia se les mirava molt curiosa i, de part de la seva mare i meva, els va donar aquests regals:





Els hem fet un conjunt de capa de bany, pitet bandana i nino per a cadascuna. El pitet bandana no sabem si els anirà bé, perquè el vam fer una mica a ull i després vam veure que l'hauríem d'haver corbat una miqueta. Bé, si quan el necessiten se'ls ha quedat petit, el podran posar a una nina o donar-li una altra utilitat, deixarem que siguin creatives!

Els regals els hem fet juntes. La Teresa Maria va venir a casa dues tardes (amb els seus vespres i els seus sopars) i el temps ens va passar volant. Per circumstàncies de la vida, ens veiem poquet, i per mi aquestes estones triant estampats, preparant les teles, dient cosetes al Lorenzo, retallant, fullejant contes i llibres de labors, planxant, cosint biaixos, fent fotos per enviar a les mames i llançar la proposta de ficar-les en un grup de whatsapp a totes dues per consultar-los dubtes, i després tastant les anxoves casolanes o el vodka de fruites, han sigut un autèntic regal, també.

La Imelda May i la Dayna Kurtz ens van fer companyia mentre cosíem. Aquest cap de setmana he tornat a escoltar la segona i us la deixo aquí en un vídeo perquè en gaudiu.


Comentaris