Viva Las Vegas!

No m'hauria imaginat mai que acabaria trepitjant un lloc com Las Vegas. L'hem vist en tantes sèries i pel·lícules...! Hem vist com, primer el Sinatra i després el Clooney, desvalisaven el Bellagio; com es casaven el Ross i la Rachel a la Little White Chapel; l'Elvis a l'escenari amb els seus balls provocatius... Només hi vam estar un dia, perquè l'endemà ja enfilàvem cap al parc natural de Zion, però en vam tenir prou per fer-nos una idea d'aquesta ciutat tan mítica, plantada al bell mig d'un desert, plena de llums que anuncien casinos, concerts i espectacles. 

Vam visitar el rètol de benvinguda a la ciutat, vam anar al museu de rètols de llums de neó que van visitar a la seva vegada l'Alaska i el Mario, vam polir-nos vint o trenta dòlars a la ruleta i a les màquines escurabutxaques del Bellagio (n'hi ha que van tenir beneficis i tot!) i vam veure uns quants motels que asseguraven que l'Elvis havia passat alguna nit en una de les seves habitacions. 

Las Vegas era l'inici del viatge. Ens esperaven força hores de carretera per anar de parc en parc i acabar la ruta a San Francisco, així que una és previsora i es va encarregar d'aconseguir la millor banda sonora per al paisatge i els indrets per on passaríem i de tenir un kit temàtic contra l'avorriment a la carretera: un patró per fer un amigurumi de l'Elvis! 



El patró el vaig comprar a Etsy, aquí

L'Elvis el vaig tenir enllestit quasi a la meitat del viatge, però no us penseu que era l'únic Elvis que teníem, no! De fet, podíem jugar amb un altre Elvis, que tenia micro i tot:


Santa paciència, els nostres companys de viatge! ;-)

Ara, com el de veritat, cap!

   

Comentaris

la mireia ha dit…
oh! Aquest any comença aviat la crònica!
Vivaaaa las Vegas!