gatetes de roba i feltre

Fa cosa d'un mes vaig anar a conèixer el Guiu. El Guiu és el bebè de l'Eli i el Jordi, i és molt mono. Es va portar la mar de bé, i ja tinc ganes que sigui una miqueta més gran per tornar-los a visitar i poder jugar més amb ell. :-)

L'Eli és molt apanyada i li fa joguines, robeta... Vaja, que és una crack i té una imaginació desbordant. Per allà tenia un gatet monissíssim que em va superencantar, i com que és un amor de dona em va donar el dibuix perquè tingués la plantilla i fes un munt de gatetes. De moment tinc aquests dos fets, tots dos per a bebès d'amics que també tenen gats, perquè he ajuntat dues coses que m'agraden molt i molt: gats i estampats de topos. I ara crec que me'n faré un per a mi i el Lorenzo, també, perquè els trobo molt monos. 

Aquest l'he enviat a la Nora, i ja m'han informat que li ha agradat molt i que l'han batejat amb el nom de Rumba, per allò de mantenir un lligam flamencobarceloní. És que a l'Edu li agrada molt el flamenc, també. I un dia em va dir que quan la Nora sàpiga dibuixar m'enviaran un dibuix, i em va fer molta il·lusió, perquè potser em dibuixarà la Rumba, el Lolo i la Fuga, que serien el gat de peluix i els dos gatetes que té de veritat. 




I aquest el vaig fer per al Guerau, que és el primer bebito que ha vingut a casa. I es va portar molt bé i no va parar de somriure i de fer-me unes mirades taaaan mones, que em va robar el cor. Sort que la foto la vaig fer abans de donar-li el gatete, perquè de seguida va anar cap a la boca i els bigotis van quedar una mica així com abonyegats i plens de baves. La costura dels bigotis està doblement reforçada a màquina, però, clar, digueu-li això a un bebito, que l'esteu desafiant a arrencar-los. No sé si aquest gatet encara porta bigotis, però jo espero que amb el temps quedi fet un nyap, perquè voldrà dir que li ha agradat molt. ^-^



La mida de la cua va molt bé, perquè la poden agafar amb la maneta i estirar-la, cosa que dubto que puguin fer sovint amb els gats que tenen de veritat a casa. 

Ara ja estic pensant quina joguina portaré al Guiu el proper cop que el vagi a veure... Gràcies, Eli!!

Comentaris

libelula lilalula ha dit…
El que és rosa (sense topos) té un algu que em recorda la Pantera Rosa!
:)
No sé què serà...
:P
Laura ha dit…
La cua! La cua! La cua!
Xicana ha dit…
Al gat blau li hem posat Lorenzo i és molt resistent. Els bigotis aguanten perfectament, tot i que ara en lloc de ser llisos, porten la permanent :D
Laura ha dit…
Oh! Es diu Lorenzo? :-) Quina il·lusió!!!
la mireia ha dit…
sí que li dóna un aire a la pantera rosa, sí!