decoració d'etiquetes de regal amb washi tape

El washi tape és molt guai. El vaig descobrir fa uns quants mesos en un post de Kireei i vaig veure que servia per fer un munt de coses xules. És com un cel·lo/cinta de pintor, però amb uns estampats moníssims. I llavors me'n vaig comprar un de gatets que utilitzo quan embolico els regals, i després me'n van portar un altre de gatets d'una fira de Colònia, però em fa pena gastar-los perquè són molt monos, així que vaig pensar que hauria d'ampliar la col·lecció de washi tapes perquè em duressin més i un dia omplir una ouera com aquesta amb tot de cintes d'estampats ben macos i diferents, perquè ho vaig veure a la web de Mr Wonderful i em va fer molta enveja. I m'ho vaig apuntar a la llista de coses que vull demanar als Reis.

El que he fet ha sigut decorar etiquetes de regals, ara que s'apropa Nadal. A mi em passa que a casa no tinc una sabata de cada persona a qui els Reis deixen alguna coseta, així que s'espavilen com poden. I una opció és aquesta.


Fa temps (mogollón, potser fa un any i tot) vaig comprar aquestes etiquetes a la botiga en línia Self packaging, que tenen cosetes supermoníssimes per embolicar i decorar regals. Vénen ganes de comprar-ho tot i regalar coses a tothom així, perquè sí, hasta per presentar-ho bonic. En tinc algunes que tenen missatges i algunes que no. Se'm va acudir que les que no tenen missatge les podia decorar amb unes tires de washi tape estampada a baix de tot. I vaig comprar un perfordador amb forma d'estrella per fer-hi un últim toc en algunes de les etiquetes.





És un detallet molt simple, però penso que aporta un toc especial al regal. 

 

Comentaris

la mireia ha dit…
em pregunto per qui seran els regals de les etiquetes de mininus...
Unknown ha dit…
M'encanten Laura! És un detallet molt original per fer un regalet. :)
Laura ha dit…
Ui, Mireia, no sé... Això ho decidiran els Reis...! :-P

Gràcies, Cris!!!
libelula lilalula ha dit…
Queden molt mones, les etiquetes, sí!

N'hi ha una que sembla que tingui un gatet entremaliat, per com somriu.
Jejeje...
Laura ha dit…
Ja sé quina vols dir! Vols que parli amb els Reis perquè sigui la teva? :)
libelula lilalula ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
libelula lilalula ha dit…
Oh! Però pots parlar amb els Reis???
Els ho podràs dir??? :))))))

I si els cantes una cançó de part meva, seran especialment bons amb mi?
:)
Laura ha dit…
Eva, millor que no els canti res, no trobes? ;-)

Però jo els dic el que vulguis de part teva, això sí!!!