collaret de ganxet

Fa un mes vaig fer el meu primer taller a Nido de Abeja. Últimament no faig gaires tallers, així que aquest el vaig agafar amb moltes ganes, i a més aquest era el primer que feia en aquesta botiga. El taller el va impartir l'Anna de La canilla, i la Laura és molt mona i ens va treure uns sucs, unes cocacoles i unes patates per si volíem fer l'aperitiu. :) 

La cosa era aprendre a fer el punt cocodril, que d'entrada espanta una mica perquè no saps per on agafar el diagrama però després, un cop te l'expliquen i el practiques, l'acabes entenent i et queda prou digne. A mi el que vaig fer a la botiga no em va quedar gens digne, però un cop a casa, amb el fil Katia Panamá, que el controlo més que el Natura Just Cotton de DMC (no se us desfila molt, aquest?), i amb una mica de calma, em va quedar així:



Sí, és del mateix color malva, exactament el mateix, que la samarreta amb coll drapat. Sóc de malves i roses, jo. ^-^

El vaig estrenar per anar a sopar amb la Rosamary i l'Antonio, que em van convidar a un supermenú cubà per explicar-nos les vacances i xerrar amb calma fora de l'entorn laboral, on ens trobem habitualment. Vam passar una vetllada molt més que agradable parlant d'excursions, projectes, fiords, menús, cerveses, còmics, conserves, llibres, formatges i twitter. La Rosamary té un blog de cuina que heu de visitar tant sí com no: alacartemenus. De seguida veureu que sent realment passió pel que cuina i pel que tasta, per les receptes que comparteix i pels menús que presenta, que us asseguro que estan molt ben pensats i organitzats. I ella cuina que és una delícia. Regaleu-vos una estoneta i perdeu-vos pels seus consells i propostes. Aquí i aquí teniu els seus perfils de twitter. Jo els he demanat diverses vegades que m'adoptin, però riuen i prou, encara no han entès que els ho demano de debò.

     

Comentaris

la mireia ha dit…
no deu ser gens casual això de que faci conjunt amb una altra de les teves creacions, oi? :-)
Silvia ha dit…
Que xulo, t'ha quedat molt be.
Una braçada
Miss LIJ ha dit…
Qué xulo!! M'agrada molt...
libelula lilalula ha dit…
Home, espanta també pel nom, eh?

Però veus el collaret i llavors marxa l'ensurt.