faldilla de plecs

Durant la tardor vaig enredar ma mare per fer una faldilla de plecs. Mini. I es va deixar enredar. De vegades penso que es deixa enredar perquè així ve a casa i juga amb el Lorenzo, però després penso que ha de tenir una paciència infinita per ensenyar-me tantes coses de patronatge i que hauria de tenir jo més paciència quan li fa mimos al Lorenzo en lloc de repetir-me com he de cosir una cosa, per exemple. I és que se l'estimen molt, el Lorenzo, i és guai veure com hi juguen i li diuen coses maques. I la faldilla acaba sent una excusa. ;-)

Aquesta ha sigut complexa, amb els plecs i el folro i tot plegat, i la porto suuuperorgullosa. La vaig estrenar per al meu aniversari, i la portava tota contenta allà als pintxos, entre canyes, rialles i la millor companyia del món. 


La roba la vam comprar a Ribes i Casals. Quan la vaig veure me'n vaig enamorar de seguida. Va ser un d'aquells amors a primera vista, com quan veus Drive i creus que el Ryan Gosling és l'home més guapíssim del món i el vols per a tu.


La tela del folro és moníssima, oi? ^-^


         

Comentaris

la mireia ha dit…
diria que és el primer cop que veig que algú compari el ryan gosling amb una faldilla...
Laura ha dit…
Amb la roba, amb la roba...
libelula lilalula ha dit…
És SUPERxula. M'agrada tot, d'ella. La tela, la forma... I et queda genial.
Felicitats!
Laura ha dit…
Merci, guapa!

He d'aprendre a fer fotos! Quin espant de foto de faldilla, per favor!
libelula lilalula ha dit…
Crec que en vas penjar una fa temps i em va semblar, igual que aquesta, mini.
Coses...
A mi m'agrada, la foto, però potser la Mireia et sap dir alguna cosa per "tunejar-la", un cop l'has feta. Crec que és bona, la tia.